Zvládnutý zápas so Záhorskou

23.04.2012 23:29

 

Závod – Záhorská Ves 3:1 (1:0)
Góly: Susko 2, Procháska – Zeman

Zozstava Závod: Babirát – Majzún, Kováč, Žák, Blecha M. – Andrla (Miženko), Procháska, Blecha R., Drahoš (Dojčák) – Susko, Šišolák (Šíp)

Za Závod sa konečne predstavila aj naša nová posila Michal Susko, ktorý prišiel z Rakúska a hneď sa uviedol 2 gólmi. Zápas sme začali miernym tlakom, ktorý sa stále zväčšoval. Po pár minútach mal dobrú príležitosť Susko, ktorého vychytal hosťujúci brankár. Neprešlo veľa a Susko mal opäť dve dobré príležitosti. Brankár opäť čaroval. Z ľavej strany utiekol Drahoš – výborný hosťujúci brankár spoľahlivo chytil. Záhorská Ves v prvom polčase nemala strelu na našu bránu. Náš prvý gól padol v 39 min. po centri zľava a Susko hlavou otvoril skóre.
Druhý polčas sme začali ako prvý skončili. Po peknej akcii Majzún – Procháska – Susko sme v 58 min. zaznamenali druhý gól, keď posledne menovaný pohotovou strelou zvýšil naše vedenie. Najkrajší moment zápasu prišiel v 66 min., keď Procháska vybojoval loptu a z 30 metrov bombou napáliľ presne do šibenice – 3:0. Po prestriedaní sme nastrelili ešte tyč Šípom. Ku koncu zápasu sme polľavili a hostia ešte prvú výbornú príležitosť nepremenili, ale druhú v 87 minúte krížnou strelou znížili na 3:1.
Z našej hry sršala ľahkosť, futbalovosť a herná pohoda. Víťazstvo plne zaslúžené. Za ofenzívnu silu treba vyzdvihnúť Michala Suska, ktorý je pre nás veľkým prínosom.
Komentár pripravil Jaroslav Prachár. 

Späť