Domáca prehra so Zohorom

04.04.2011 17:10

Závod – Zohor 0:1 (0:0)
Zostava Závod: Vašek – Blecha M., Uhrinec, Žák, Košický ml. – Drahoš, Procháska Ján, Blecha R., Chvátal (Andrla) – Šíp, Procháska Jozef (Krajčír)

Prvé jarné kolo na domácom trániku, pekné počasie a slušná divácka návšteva. To všetko malo priniesť domáce víťazstvo.

Celý prvý polčas sme boli aktívnejší a vypracovali sme si šance. Najviac možností na skórovanie mal Andrej Šíp, no po minulotýždňovom hattricku mu nejako zvlhol pušný prach. Vo vyloženej šanci sa nepresadil ani Procháska, ktorý uprednostnil v zakončení silu pred rozumom. Hostia sa do šancí dostávali len sporadicky a ani Vašekovo zaváhanie neprinieslo zmenu skóre.

V druhom polčase sa obraz hry zmenil a hostia prebrali taktovku. Medzierky v našej obrane prinášali postupne viacero šancí hostí. V jednej sa vyznamenal Vašek, v ďalšej  zvonilo brvno. To všetko bolo len varovaním, z ktorého sme sa nepoučili. Gól hostí prišiel po rozohratí rohového kopu na ktorý sme nezareagovali a následná technická strela spoza šestnástky znamenala vedenie hostí. Náš tlak sa nejako nedostavil aj vďaka nedobre fungujúcej záložnej formácii. Kombinačne stredom to nešlo, kraje zálohy nedokázali nijako podporiť náš útok a centrované lopty z krídelného priestoru boli len zbožným želaním. A tak sme sa spoliehali zväčša len na nakopávane lopty skúseného Prochásku. V úplnom závere sme mohli získať aspoň bod. Obranca hostí zahral v pokutovom území nešťastne rukou a zahrávali sme penaltu. Loptu si na biely bo postavil Procháska, no s ťarchou okamihu si neporadil.

Zápas skončil víťazstvom hostí 0:1.

 

Komentár pripravil: Radovan Brenkus

 

Späť