Závod - Šaštín

28.04.2013 11:04

Závod - Šaštín     2 : 0 (1 : 0)

Góly : Slovinský, Blecha Rom. 11 m

 

Závod : Babirát - Studenič, Drahoš, Šišolák M., Prachár, Chudej, Adamy, Miženko, Slovinský, Lopoš, Blecha Rom. st., Šimkovič, Kovář, Šišolák A., Blecha Rob., Smrtič, Bukovčák, Kozárek

 

V nedeľu 28. apríla 2013 v prvom domácom stretnutí tohto roku privítali Starí páni Závod kvalitného súpera zo Šaštína a prítomní diváci videli v podaní oboch mužstiev v priateľskej atmosfére veľmi dobrý futbal.

V úvode stretnutia mali územnú prevahu hostia, ale domáci postupne hru vyrovnali. Útoky sa striedali na obidvoch stranách, ale brankári si držali čisté kontá. V 30. minúte hostia pred šestnástkou faulovali Blechu a z nariadeného priameho kopu ukážkovo trafil Slovinský, domáci viedli 1 : 0.

Do druhého polčasu nastúpili hostia v snahe zvrátiť vývoj stretnutia a zatlačili domácich. Ich snahu, ale maril počas celého zápasu výborne chytajúci Babirát, ktorý bol najlepším hráčom domácich. Domáci hrozili rýchlymi protiútokmi do otvorenej obrany hostí. Pri jednom z takýchto protiútokov zastavila snahu Lopoša ruka hosťujúceho obrancu pri vkĺzačke. Nariadený pokotový kop premenil Blecha Roman st. 2 : 0. Do konca stretnutia sa skóre už nezmenilo, aj keď príležitosti na jeho zmenu boli na obidvoch stranách. 

Späť