Žalostná koncovka, no opätovne dobrá defenzíva

02.05.2011 21:53

TJ Závod - Pezinok 1:0 (1:0)
gól Závod: 43. Andrla
žlté karty: 55. Brenkus, 90. Procháska Jozef – 88. Demovič

Zostava Závod: Vašek – Brenkus (62.Blecha M.), Košický ml., Košický st. (54. Procháska Jozef), Kováč – Andrla, Procháska Ján, Uhrinec, Blecha R., Drahoš – Šíp (73. Chvátal)

Pezinok hral u nás v poli viac ako vyrovnanú partiu, našťastie šance si vytváral vďaka opäť našej dobre organizovanej obrany len veľmi ťažko. V 11. minúte z prvej Šíp neprekonal brankára. V 22. minúte po trme-vrme sme nepretlačili loptu do siete. Pomaly sme ovládli hru a v 43. minúte sa rýchlonohý Andrla šikovne otočil okolo obrancu a strelou dal náš víťazný gól. Treba spomenúť veľke množstvo naších rohových kopou, ktoré ostali nevyužité.
Druhý polčas sa hral tiež v zvižnom tempe. Hostia mohli vyrovnať, ale strelu smerujúc do pravého horného rohu Vašek vyrazil na roh. Ku koncu zápasu nás Pezinok pritlačil. Nám sa otváral priestor na protiútoky, ktoré sme nevyužili. 100% príležitosť zoči-voči nepremenil Drahoš. Pezinok nás priklincoval k našej šesťnástke, ale príležitosť na zmenu stavu si nevypracoval. Naopak rozhodnúť mohol Andrla, resp. Procháska Jozef – hosťujúci brankár sa vyznamenal. Trocha nervózny záver sme zvládli a tak sme si pripísali tretie víťazstvo za sebou.
Treba vyzdvihnúť 100% disciplinovanú, obrannú hru celého mužstva. V tabuľke sme sa posunuli na piate miesto, ale máme ešte zápas k dobru. Najlepší hráč zápasu Blecha Roman.
Komentár pripravil Jaroslav Prachár.

Späť