Zakliate Malacky

01.05.2012 14:03

Závod – Malacky 3:3 (3:2)
góly: Drahoš, Andrla, Blecha M. – Išunin 3
Zostava Závod: Babirát – Majzún, Žák (Šišolák), Kováč, Blecha M. – Drahoš (Miženko), Procháska, Blecha R., Andrla – Susko, Šíp

Dnešný zápas sme chceli jednoznačne vyhrať. Hneď v 1 minúte sme mali dobrú šancu Žákom, ale hlavičkoval tesne vedľa. Ešte v tej istej minúte po hrubej chybe v obrane sme prehrávali 0:1, keď Išunin prekonal Babiráta. Malacky sme zatvorili a vytvorili si aj dobré príležitosti. Pekný center z pravej strany dorazil na 1:1 Drahoš. O pár minút neskôr sme už vyhrávali 2:1, keď Andrla dorazil Majzúnov aut. Malacky z ojedinelého protiútoku a následnom faule v šesťnástke vyrovnoli z penalty na 2:2. Z našej strany kvalitný polčas zavŕšil Blecha M. nechytateľnou strelou z 30 metrov. Skóre mohol zvýšiť Susko, ale tesne minul bránu.

Druhý polčas už zaostavál za prvým – hra bola rozháraná. Suskov projektyl opäť minul tesne bránu. Z protiútoku sa vyznamenal Babirát, keď chytil čistý gól. Šípová strela skončila už tradične na konštrukcii bránky. Hostia vyrovnali 3 minúty pred koncom – Išunin dokonal hatrick, nechytateľne špicom kopačky zavesil.
Určite sme si zaslúžili vyhrať, ale o dva body nás pripravili chyby v obrane. Najlepší hráč zápasu Susko.
Komentár Jaroslav Prachár.

 
Späť