Vydreté víťazstvo proti Šenkviciam

06.04.2010 11:25

Závod - Šenkvice 2:1 (0:1) 
góly Závod: Uhrinec, Tačár
zostava: Vašek - Košický, Uhrinec, Blecha Marek (Majzún),Chvátal - Tačár (Krajčír), Blecha Roman, Giertl, Drahoš, - Šíp, Andrla                              Do hry nezasiahli: Babirát Roman

Zápas začal vo svižnom tempe, no šance neprichádzali ani z jednej strany. Za povšimnutie stála snáď len ďalekonosná strela Chvátala, ktorá mierila bohužial len do tyče a strela Romana Blechu, ktorá tesne minula bránu. Hostia sa snažili presadiť po rýchlych protiútokoch. Po chybe Chvátala im jeden dokonale vyšiel a hosťujúci útočník zoči-voči Vašekovi nezaváhal. V prvom polčase sa zranil Blecha Marek a nahradil ho Majzún. Do konca polčasu sme si miestami dosť bezradnou hrou nič nevypracovali.

Úvod druhého polčasu bol ako z rozprávky. Po rohovom kope vrátil loptu krásnym centrom do šestnástky Andrla a Uhrinec sa hlavou nemýlil. Hneď vzápätí sa po ďalšom rohovom kope dostal k lopte Tačár, na hranici šestnástky sa dokonale uvoľnil a šťastne-náhodnou strelou prekonal brankára hostí. Hra pokračovala i naďalej podľa podobného scenára a vypracovávanie šancí bolo pre naše muzstvo a hlavne pre stredovú záložnú formáciu neriešiteľným rébusom. Darmo, absenciu zraneného Prochásku bolo v hre veľmi výrazne cítiť. A tak v závere prišla už len nepresná hlavička Šípa a podobné zakončenie striedajúceho Krajčíra. Hostia sa vďake našej bojovnej a aktívnej hre už do vážneho zakončenia nedostali a tak skončil zápas tesným a vydretým víťazstvom 2:1. 

 

Autor článku: Radovan Brenkus
Späť