Výborný prvopolčasový výkon zabezpečil víťazstvo

17.10.2011 14:13

Závod - Viničné 3:1 (3:0)
Góly: Uhrinec 2, Procháska – Melichar
Zostava Závod: Vašek – Majzún (Šíp), Kováč, Žák, Blecha M. – Drahoš, Procháska (Krajčír), Blecha R., Šišolák (Dojčák) – Uhrinec, Andrla

V Závode sme privítali druhé mužstvo štvrtej ligy. O všetkom sa rozhodlo v prvom polčase. Zápas vynikajúcej úrovne sme začali už v 2 minúte, keď Uhrinec hlavičkoval tesne vedľa. Situácia sa zopakovala o 3 minúty neskôr a Uhrinec hlavičkou otvoril skóre 1:0. O pár minút sa ocitol Uhrinec sám pred brankárom, ale ten ho pekne vychytal. Rovnako si počínal aj Drahoš, len ten mal pred sebou len brázdnu bránu – prestrelil. Druhý gól prišiel po štandartnej situácii, keď po odrazenej lopte Procháska napálil do šibenice. 2:0. Dobrú príležitosť mal Žák, Blecha R., ale ostali nevyužité. Tretí náš gól padol po rohovom kope – Uhrinec vyskočil najvyššie a hlavičkoval presne k tyči. Polčas zakončil nepremenenou šancou Andrla.
Druhý polčas bol už vyrovnaný. Hostia si vytvorili šance, z ktorej jednu premenili na skorigovanie stavu 3:1. Hosťujúci útočník sa pohral s našou obranou, ale vystrelil ponad bránu. Za nás mohol zvýšiť Andrla, Uhrinec,Procháska.
Stav sa už nezmenil a tak sme si pripísali tri dôležité body, po našom najlepšom jesenom výkone.
Komentár pripravil Jaroslav Prachár.

Späť