Víťazne aj v Zohore... Po troch zápasoch plný bodový zápis.

01.09.2010 04:31

 

Zohor – Závod 0:2 (0:1)
góly Závod: Drahoš, Krajčír
 

Zostava: Vašek – Košický, Chvátal L., Kováč, Blecha M. – Chvátal M. (Kuník), Procháska Ján, Uhrinec (Brenkus), Blecha R., Drahoš – Procháska Jozef (Krajčír)     Do hry nezasiahli: Babirát, Šíp, Brunclík, Andrla L.

 

 

Zápas začal a aj sa celý odohral vo svižnom tempe. Domácich sme prekvapili našou aktivitou hneď v úvode zápasu. Strela Jána Prochásku ešte gólom neskončila, ale následný jeho center po štandartnej situácii hlavou pohladil Drahoš a ten zapadol za bezmocného brankára hostí. I naďalej sme predvádzali pekný futbal a domáci sa k zakončeniu dostávali len sporadicky. Z letargie nás vyviedli snáď len nepresné verdikty arbitra zápasu. No na tie sme si už stačili zvyknúť a boli sme na ne, dá sa povedať, pripravení. 

V druhom polčase nás mohli mrzieť dve šance Uhrinca. V prvej to skúšal s rozumom a technicky zároveň, no jeho strela sa medzi tri žrde nevmestila. Druhý krát, zoči voči bránkárovi v samostatnom nájazde, trestuhodne nepochodil. Kto by čakal v závere zápasu zúfalý tlak domácich, mýlil sa. A to aj vďaka tomu, že v našej šestnástke po celý zápas kraľoval výborne a s istotou chytajúci Vašek. Nakoniec zaklincoval domácich už tradičný gólový "žolík" Krajčír, ktorý s povďakom doklepol ponúknutú prihrávku.

 

Autor článku: Brenkus Radovan 

Späť