V prvom jarnom kole gólová prestrelka a prehra 5:4

30.03.2011 02:07

Grinava – Závod 5:4 (1:2)
góly Závod: Šíp 3, Procháska Ján

Zostava Závod: Vašek – Blecha M., Košický st., Košický ml., Kováč (Chvátal (Andrla)) – Procháska Ján, Blecha R., Unrinec, Žák, Drahoš – Šíp

Prvý jarný zápas sme začali veľmi dobre. Súpera sme zatlačili. Prvé veľké šance Prochásku a Šípa zostali ešte nevyužité. V 13. minúte sme sa už tešili z prvého gólu – z priameho kopu pekne zatočil loptu Procháska. V 28. minúte Šíp obišiel brankára a do prázdnej brány zvýšil na 0:2 pre hosťujúci Závod. Po dvojgólovom vedení prišlo na naše kopačku uspokojenie, poľavenie a stiahnutie sa do obrany, čo bola voda na mlyn pre domácich. Domáci nás “priklincovali” k našej šesťnástke, z čoho pramenil aj domáci gól v 43 minúte.
Drúhý polčas začal rozhárane. V 48. minúte domáci vyrovnali z priameho kopu, keď Vašekovi prekĺzla lopta pomedzi nohy. V 50 minúte sme naklonili misky na našu stranu, keď po chirurgicky presnom centry Prochásku, Šíp hlavou prekonal domáceho brankára. Vyrovnanie nenechalo na seba dlho čakať a v 52. minúte domáci útočník hlavičkou prekonal nášho golmana. Domácim vyrovnávajúci gól dal krídla a šli prvýkrát do vedenia 4:3. Po osi Drahoš – Procháska – Šíp, posledne menovaný vyrovnal na 4:4. Pred koncom Grinava z priameho kopu dala na 5:4, na čo sme už nedokázali odpovedať.
S prijateľným súperom sme nedokázali prvé kolo bodovať. Doma hostíme dobre hrajúci Zohor.
Komentár pripravil Jaroslav Prachár.


Späť