V prvom jarnom kole fantastické víťazstvo na pôde Báhoňu

19.03.2012 14:25

ŠK Báhoň – TJ Závod 1:3 (1:1)
góly: Glasa – Drahoš 2, Andrla
Zostava: Babirát – Majzún, Kováč, Uhrinec, Blecha M. (Brenkus) – Drahoš, Blecha R., Susko, Procháska, Andrla – Šíp (Krajčír, (Miženko))
V Báhoni sme nastúpili v defenzívnej taktike. Úvod zápasu patril domácim. Bahoň nás pritlačil a z čoho pramenil aj prvý gól. Postupne sa hra vyrovnala a ku koncu polčasu sme prevzali iniciatívu. My sme vyrovnali v 44. minúte po pekne rozohratej akcii, ktorú zakončil Andrla.
Druhý polčas sme boli nebezpečnejší ako domáci. Rozhodnutie prišlo v 52. resp. 57. minúte, keď Drahoš obidva góly dosiahol hlavou. Niekoľko šancí ostalo nevyužitých a tak sme si po disciplinovanom výkone odviezli zaslúžene tri body. Najlepší hráč zápasu Andrla.
Komentár Jaroslav Prachár.

 

Poz. admin.:

Po perfektnom, zodpovednom a obetavom výkone sme si odviezli cenné 3 body z ihriska od papierovo silnejšieho súpera. Domáci nezvládli zápas po taktickej stránke a po úvodnom góle a s podporou silného vetra nám mohli uštedriť K.O. No nestalo sa a postupne vyrovnaná hra nám vliala do kopačiek istotu, dôkazom čoho bol náš vyrovnávajúci gól. Odvtedy sme ovládli ihrisko a domáci vyzerali ako bezradní školáci čakajúci na pokyny učiteľa...

 

Späť