V poslednom kole pohodová výhra po dobrom výkone

13.06.2012 22:39

TJ Závod : FK Jabloňové – 3:1

ZÁKLADNÁ ZOSTAVA: 3 Radko BRENKUS, 4 Jurko ŠIŠOLÁK, 8 Romanko BLECHA, 9 Riško ANDRLA, 10 Radko MAJZÚN, 11 Maťko DRAHOŠ, 12 Robko KOVÁČ, 14 Miško SUSKO, 15 Paľko UHRINEC, 16 Janko PROCHÁSKA, 22 Mirko UHRINEC
STRIEDAČKA: 2 Saško KRAJČÍR, 5 Paťko DOJČÁK, 6 Jurko SLOVINSKÝ

Posledný zápas jarnej časti je za nami. Na domácom trávniku sme privítali hostí z Jabloňového.
Susko sa už v 6.minúte dostal do obrovskej šance, keď prehlavičkoval brankára a pred sebou mal prázdnu bránu, ktorú žiaľ lopta minula o centimetre. Dvojitú veľkú šancu nevyužil Šišolák. Najprv jeho strelu vyrazil brankár a potom sa ešte Šišolák pokúsil hlavičkovať, ale prehlavičkoval aj bránu. A ďalšiu šancu mal v 11. minúte Uhrinec P., keď svojou strelou našiel brankára. Hostia prvýkrát vystrelili až v 15. minúte. Následne rozhodca ukázal žltú kartu súperovi, ktorý atakoval nášho brankára. Do šance sa dostal aj Andrla v 24.minúte. Konečne to neskončilo len pri šanci a Susko v 29. minúte skóroval – 1:0. Vzápätí Šišolák nepremenil ďalšiu obrovskú šancu. V 37. minúte sme inkasovali po zlej prihrávke Prochásku vyrovnávajúci gól – 1:1. Hneď na to mohol Susko poslať domácich do vedenia, ale brankár dobre zakročil. Trma-vrma bola pred bránou hostí v 39. minúte a Uhrincovi P. sa podarilo prekonať brankára – 2:1. V prvom polčase sme mali množstvo šancí, žiaľ premeniť sa podarili len dve.
V 52. minúte sme museli postaviť múr a hrozil nám vyrovnávajúci gól, ale múr bol dostatočne pevný. Opäť sa nám zrodili dve pekné šance. Najprv Uhrinec P. trafil brvno a potom Andrla so Suskom vybehli proti brankárovi, ale Andrla prestrelil bránu. Po hodenom Majzúnovom aute Susko v 66. minúte rozvlnil sieť – 3:1 . Vystreliť sa pokúsil aj Procháska, ale jeho strela skončila v rukách brankára. V priebehu desiatich minút sme vystriedali všetkých možných hráčov. V 71. minúte sme mohli po dlhej dobe privítať na trávniku Krajčíra, ktorý vystriedal Šišoláka. V 75. minúte prebehlo druhé striedanie, v ktorom Andrlu vystriedal Dojčák. Napokon v 80. minúte Drahoša vystriedal Slovinský, ktorého rozhodca ,,privítal,, žltou kartou. Od 85. minúty sme hrali presilovku o hráča, ktorý dostal dve žlté. Aby nám nebolo smutno, aj Krajčír dostal žltú kartu. V 89. minúte mal ešte šancu Krajčír, ktorý ale zle trafil loptu. V 90. minúte rozhodca odpískal koniec. Konečný výsledok – TJ Závod : FK Jabloňové – 3:1.

Späť