Tesnú prehru u lídra súťaže si prišla pozrieť aj hlava štátu SR

11.04.2011 23:00

 Limbach – Závod 2:1 (2:0)
gól Závod: vlastný
Zostava: Vašek – Blecha M., Žák, Košický st., Košický ml. – Procháska Jozef (Brenkus), Chvátal (Krajčír), Procháska Ján, Blecha R., Drahoš – Šíp

Stretnutie si osobne prišiel pozrieť a svojou návštevou nás poctil prezident Slovenskej republiky Ivan Gašparovič.

Za silného vetra sme u lídra zohrali vyrovnanú a kvalitnú partiu. Úvod patril nám, keď sme nevyužili dve dobré príležitosti. Procháska Ján nastrelil z priameho kopu len tyč. Postupne domáci prebrali iniciatívu a prišli aj ich príležitosti. Po jednej z nich po trme – vrme sa od Žáka lopta odrazila za brankovú čiaru. Domáci mali ešte 2-3 výborné strely, ktoré minuli ciel len o centimetre. Na našej strane sa nepresadil Žák, ked hlavičkoval z dobrej pozície mimo bránu. Aktívny Drahoš sa tiež nepresadil. Procháskovú strelu domáci brankár s námahou vyrazil na roh. V 43, minúte po chybe domácej obrany sa rútil na brankára Šíp, ale lopta tesne minula cieľ. Pravidlo nedáš – dostaneš sa potrvrdilo aj teraz, keď hned z protiútoku si domáci útočník spravil z našej obrany “deň otvorených dverí”a do prázdnej brány dal v 44. minúte na 2:0 pre domácich.
Druhý polčas sme boli viac ako vyrovnaným mužstvom. Dokázali sme znížiť na 2:1 – strelu Šípa si vrazil domáci obranca sám do brány. Útočník Limbachu sa rútil sa na Vašeka – ten ho krásne vychytal. Do našej otvorenej obrany domáci mali ešte dve príležitosti, ale Vašek bol opäť spolahlivý. Nám sa už vyrovnať nepodarilo, a tak sme na jar už tretíkrát prehrali o gól. K výbornému futbalu prispel aj dobrý výkon trojice rozhodzov.

V nedeľu nás čaká derby s Veľkými Levármi.
Komentár pripravil Jaroslav Prachár

 

 

Späť