Strelecká mizéria v Grinave

02.04.2012 11:38

 

Grinava – Závod 0:0
Zostava Závod: Babirát – Majzún, Kováč, Žák, Brenkus – Blecha M., Procháska, Uhrinec, Blecha R., Drahoš (Miženko) – Šíp (Šišolák)

K poslednému mužstvu v tabuľke sme vycestovali s cieľom získať všetky tri body. Celý zápas sa hral na polovici Grinavy a domáci si za celý zápas nevypracovali žiadnu šancu. Prvý polčas sme si vypracovali dobré príležitosti, ale všetky ostali nevyužité. Uhrinec, Procháska, Miženko neuspeli. Domáci hrali tvrdo a likvidačné zákroky na Drahoša rozhodca ocenil len žltými kartami. Ked sme dosiahli gól, tak ho rozhodca nauznal. Ku koncu polčasu dostal domáci hráč druhú žltú kartu a rozhadca ho neposlal z ihriska. Druhý polčas sa začal z 15 minútovým oneskorením, keď naše protesty na hráča s červenou kartou konečne vypočul aj delegát. Domáci desiati hráči sa sústredili len na bránenie. My sme si vytvorili plno výborných šancí, ale ani jedna sa neujala, keď nám chýbalo aj trocha šťastia. Postupne Miženko 3x, Uhrinec, Žák, Procháska, Blecha M.. Pre údajný ofsajd nám rozhodcovia neuznali aj druhý gól.
Zápas sa hral na katastrofálnom teréne. Remíza bola pre nás ako malá prehra, keď sme nepremenili aj tie naväčšie príležitosti.

Komentár pripravil Jaroslav Prachár.

Späť