Stále na víťaznej vlne. Teraz už na čele tabuľky.

07.09.2010 08:22

Závod – Limbach: 2:0 (1:0)
góly: Šíp 2
Zostava Závod: Vašek- Chvátal L., Košický, Kováč, Blecha M. – Procháska Jozef (Brenkus), Uhrinec, Blecha R., Procháska Ján, Chvátal M. (Andrla R.) – Šíp (Krajčír)
do hry nezasiahli: Babirát, Kuník, Brunclík, Andrla Lukáš

Privítali sme súpera, ktorý má ambície postúpiť do vyššej ligy. Prakticky hrali dve doposiaľ neporazené mužstvá.
Hostia boli celý zápas technickejším a futbalovejším mužstvom. My sme zase boli bojovnejší a disciplinovanejší. Ako prvý sme pohrozili my, keď Procháska Ján z priameho kopu opečiatkoval len brvno. Potom sa dostali k slovu hostia, keď 3-krát pohrozili strelami, z toho jedno mierilo tiež do brvna. Zväčša sa hralo v strede ihriska. My sme sa dostávali do protiútokov. Pred koncom prvého polčasu Procháska Ján zahrával nepriamy kop, kde na zadnej tyčke našiel nepokrytého Šípa a ten už nemal problém zasunúť na 1:0.
Druhý polčas sme začali dobre, keď osvedčená dvojica Procháska Ján a Šíp opäť úradovala. Procháskov nepriamy kop našiel Šípa a ten zvýšil na 2:0. Hostia hru viac otvorili a tým pádom sa nám otvorilo viacej priestoru v útoku. Limbach nás zatlačil a my sme odvracali šance hostí. Z prázdnej brány vykopával Košický. Strelami si dobre chytajúci Vašek poradil. My sme odpovedali priamym kopom Prochásku Jána (zase len do brvna) a dorážke Prochásku Jozefa chýbali len centimetre. Šíp si dobre zasekol obrancu v šestnástke a zoči – voči brankárovi neuspel. Ten vytiahol dobrý zákrok. V závere Limbašský tlak nepriniesol ovocie a tak sme sa mohli radovať z víťazstva.
Vynikajúci, rýchly a technický futbal sledovalo cez 300 divákov. Poďakovanie ide všetkým hráčom za predvedenú hru a hlavne fanúškom, ktorí neraz boli naším 12-tým hráčom na ihrisku. Za týždeň je superderby vo Veľkých Levároch. Fanúškovia prídte nás povzbudiť v hojnom počte.

Komentár pripravil Jaroslav Prachár.

www.myjany.sk

 

Späť