Rozmery brány stále nestačia. Aj v Malackách bez gólov.

02.11.2010 15:25

Malacky – Závod 0:0
Zostava Závod: Vašek – Blecha M., Uhrinec, Košický, Kováč – Andrla, Blecha R., Procháska Ján, Žák
(Brenkus) , Procháska Jozef (Chvátal L.) – Šíp (Krajčír)                 Do hry nazasiahol: Chvátal M.

Za veterného počasia sme nastúpili do zápasu s cieľom konečne streliť gól. Pri pohľade na tabuľku a skóre oboch súperov bolo nad slnko jasné, že strelecká forma hráčov týchto mužstiev je veľmi úbohá a veľa gólov sa zrejme nedočkáme. Neželané sa naozaj naplnilo...

Ľahká prevaha domáceho mužstva hneď v úvode zápasu neveštila nič dobré. K výzaznejšiemiu ohrozeniu našej brány sa nedostali, ale bolo jasné, že naša záložná formácia nebude hrať v tomto zápase prim. Dvojica stredných záložníkov Žák a Procháska Ján sa vrátila do zostavy po zranení a najmä na druhom menovanom bol herný a tréningový výpadok veľmi badateľný. Jednoducho myšlienka, dôvtip či presná prihrávka v tomto zápase chýbali a tak mohol v útoku osamotený Šíp len ťažko počítať, že si dosýtosti zastrieľa. V tomto zápase sme neprofitovali ani zo štandartných situácií, tak nezostávalo nič iné, len hrať tak nejako na náhodu. V prvom polčase sa do sľubných situácií dostali Procháska Jozef a Šíp Andrej, no k presnému zakončeniu neprišlo. Na druhej strane všetko spoľahlivo riešil dobre chytajúci Vašek. Do kabín sa šlo teda bez gólov.

V druhom polčase sme vyrovnali hru a aj domáci mali problém si pripraviť gólové šance. A keď už nejaké v závere zápasu prišli, mali sme buď štastie pri nepresnom zakončení hosťujúcich útočníkov, alebo stál na svojom mieste pripravený Vašek. Našu najväčšiu šancu zápasu zahodil Žák, ktorému strelu k tyči vykryl domáci brankár. Naše striedania na konci zápasu boli skôr z kategórie taktických, takže neboli snahou strhnúť víťazstvo na našu stranu, skôr udržať remízu. 

Séria 560 minút bez streleného gólu je nielen alarmujúca, ale aj vysoko pozoruhodná. Neviem, kedy naposledy A-mužstvo nestrelilo gól v šiestich súťažných zápasoch po sebe!!! No, snáď v poslednom domáce zápase s Rohožníkom už niekto obuje strelecké kopačky.

Komentár pripravil: Brenkus Radovan

 

 

Späť