S deviatimi hráčmi remíza vo Viničnom

21.05.2012 10:32

Viničné – Závod 2:2
ZÁKLAD: 3 Roman Žák, 8 Roman Blecha, 9 Richard Andrla, 10 Radovan Majzún, 11 Martin Drahoš, 12 Róbert Kováč, 13 Marek Blecha, 14 Michal Susko, 15 Pavol Uhrinec, 16 Ján Procháska, 44 Roman Babirát
STRIEDAČKA: Marek Miženko, Juraj Šišolák, Patrik Dojčák

Tento nedeľňajší zápas začal o 16:00, aby sme všetci stihli hokej. V 11. minúte súperovu sieť rozvlnil Pavol Uhrinec. Do 39. minúty sa hral obyčajn…ý futbal, sem-tam strela. V 39. minúte to však zmenil faul na súpera, keď rozhodca odpískal jedenástku a začal vyťahovať karty – Babirátovi ukázal najskôr žltú a zrejme za nešportové správanie aj červenú. Pokračoval Majzúnom, ktorému tiež ukázal žltú kartu. Kartové trio uzavrel Blecha M. s červenou kartou na účte. Na miesto brankára nastúpil Drahoš, ktorý nechytil odpískanú jedenástku, a tak súper vyrovnal na 1:1. V 45. minúte ešte dvakrát vystrelili, ale Drahoš úspešne vychytal.

Po prestávke sme tipovali, že mužstvo na druhom mieste v tabuľke nás prestriela. Nestalo sa tak. V 47. minúte ukázal rozhodca žltú kartu aj súperovi. O 2 minútky neskôr si vypýtal žltú kartu opäť náš – Procháska. V oslabení o dvoch hráčov sa podarilo v 54.minúte prehlavičkovať brankára Michalovi Suskovi, ktorý nás poslal do vedenia – 1:2. V 58. minúte sa dostal do veľkej šance Andrla, žiaľ neprestrelil brankára. Domáci získali loptu a hneď sme boli pred našou bránou, súperova strela v 60. minúte zachytila pravá tyčka. Vystreliť skúsili aj o chvíľu, ale neúspešne – strelu chytil Drahoš. Do veľkej šance sa súper dostal v 64. minúte, ale pre naše šťastie netrafil bránu. Loptu ovládol Andrla, dostal sa do šance, ktorú opäť nepremenil. V 67. minúte sme inkasovali druhý vyrovnávajúci gól, keď súperi položili Drahoša, a potom úspešne skórovali – 2:2. Následne sme získali roh, ktorého strelu vychytali. Nedáš – dostaneš sa nepotvrdilo a Viničania úspešne netrafili bránu. V 70. minúte sa dostali opäť do šance, ale prekopli našu bránu. 74. minúta vyzerala nádejne pre nás, keď sa Susko dostával do šance, ale zastavil ho až posledný hráč. Získali sme ďalší roh. Žltú kartu rozhodca ukázal v 76. minúte súperovi, ktorý sfauloval Suska. Odkop bol tečovaný a ďalší rohový kop bol náš. V 78. minúte Drahoš vyrazil loptu a súper získal roh, z ktorého nič nevyťažil. 81. minútu otvárali strelou na bránu, ktorú prestrelili, ale v 84. a 86. minúte zasiahol Majzún a zachránil nás od gólu. V 87. minúte sa lopty zmocnil Drahoš. Tak si z Viničného odvážame po bojovnom výkone bodík.
Komentár pripravila Nikola Šišoláková.

Späť