Recept našli až Malacky

06.06.2011 22:03

 

Závod - Malacky 1:2 (0:1)
góly: Procháska Ján (11m) – Surový, Išunin
Zostava Závod: Babirát – Chvátal (Duška), Košický (Procháska Jozef), Kováč, Brenkus – Drahoš (Blecha M.), Procháska Ján, Uhrinec, Žák, Andrla – Šíp

Pred začiatkom zápasu sa konalo slávnostné poďakovanie 48 – ročnému, nášmu hrajúcemu trénerovi Mariánovi Košickému, ktorý v nedeľu ukončil svoju dlhodobú aktívnu futbalovú kariéru. Posledný zápas hral do 51, minúty. Ďalej bude pôsobiť už len ako tréner mužstva.

Prvý polčas sa prekvapujúco niesol v réžií Malaciek, ktorý sa dobre pohybovali. Prvé šance mali hostia, keď 2-krát musel zázračne zasahovať Babirát a obe príležitosti vytlačil, raz na brvno a druhý raz na tyč. Naša tutovka zostala nevyužitá Šípom ktorý veľmi váhal a nezasunul loptu do brázdnej brány. Malacky išli do vedenia po dvojnásobnej chybe v obrane.
Druhý polčas bo už vyrovnaný. My sme vyrovnali z pokutového kopu – Procháska Ján bezpečne premenil. V 84. minúte po našej chybe v obrane sme inkasovali druhý gól – samostatný nájazd premenil hosťujúci útočník. V nadstavenom čase sme nastrelili z pár metrov brvno a následne dorážka si pre našu smolu nenašla cestu do brány.

Na druhý týžden hráme posledný zápas v Rohožníku.

Komentár pripravil Jaroslav Prachár

Späť