Prehra v Jakubove

13.06.2012 22:37

Jakubov : Závod  3:2(3:0)

ZÁKLADNÁ ZOSTAVA: 4 Juraj Šišolák, 7 Marek Miženko, 8 Roman Blecha, 9 Richard Andrla, 10 Radovan Majzún, 11 Martin Drahoš, 12 Róbert Kováč, 13 Michal Susko, 15 Pavol Uhrinec, 16 Ján Procháska, 22 Miroslav Uhrinec
STRIEDAČKA: 5 Róbert Blecha, 6 Juraj Slovinský

Predposledný zápas jarnej časti sa odohral na ihrisku v Jakubove. Mohli sme si všimnúť, že striedačka bola ,,nová“.
Už v 13. minúte bol Susko faulovaný a rozhodca upozornil súpera. Súperi strelu tečovali, a tak sme získali rohový kop. Ďalší faul na nášho hráča – Miženka. Procháskova strela si našla miesto u brankára v rukách. V 21. minúte bol faulovaný Andrla, ale rozhodca si to asi nevšimol. Do šance sa dostal Susko v 30. minúte, ale prestrelil bránu. Domácim bola odpískaná jedenástka, a tak sa dostali do vedenia – 1:0. V 37. minúte sa pokúsil vystreliť Procháska a v 39. minúte netrafil odkrytú bránu Uhrinec P. O pár minút neskôr už bol zamestnaný aj náš Uhrinec M. Najprv nás zachránil, a potom po Uhrincovej P. chybe, gólu nedokázal zabrániť - 2:0. Na konci prvého polčasu sme inkasovali tretí gól, keď sa lopta odrazila od tyčky – 3:0.
Po prestávke sme mohli inkasovať ďalší gól, ale zachránil nás Uhrinec M. Susko sa po ťažko získanej lopte pokúsil vystreliť, ale jeho strela trafila súpera. V 60. minúte domácich od gólu zachránilo brvno. Ale v 66. minúte sme konečne prekonali brankára a Miženko sietil – 3:1. Druhý gól mohol dať Drahoš, ale tesne minul bránu a Andrla trafil brvno. V 71. minúte Šišoláka vystriedal Slovinský. Andrla bol v 76. minúte faulovaný kúsok za šestnástkou a Procháska ukážkovo sietil – 3:2. Neskôr Procháska opäť vystrelil a strelu po vyrazení dorážal Majzún. V 84. minúte Miženka vystriedal Blecha Robo. Ku koncu stretnutia ešte strelou položil brankára Slovinský. 

Komentár pripravila: Nika Šišoláková

Späť