Po nevyužitých šanciach remízové rozuzlenie

30.08.2011 07:48

Závod - Grinava 1:1 (1:0)
Gól Závod: Blecha Marek
Zostava: Vašek – Brenkus, Uhrinec, Kováč, Majzún – Blecha M, Žák (Krajčír), Blecha R., Drahoš – Šíp (Dojčák), Procháska (Miženko)

Úvod stretnutia patril nám. Súpera sme pritlačili, no bez gólového efektu. Postupom času sa hra vyrovnala. Zväčša sa obe brány ohrozovali len strelami z diaľky, ktoré brankári bezpečne chytali, alebo strely mierili mimo priestoru brány. Náš gól padol v 45 minúte, keď Blecha Marek peknou strelou vymietol pravý horný roh hosťujúcej brány.
Druhý polčas sme začali veľmi dorbre. V 46 minúte Drahoš unikol po ľavej strane a sám pred brankárom neuspel. Podobne ten istý hráč dopadol aj o päť minút neskôr. Blecha Marek v sklze nedočiahol loptu a nezasunul do prázdnej brány. Po peknej kombinačnej hre sa rútil sám na brankára Žák – nedokázal dopraviť loptu do siete. Šíp sa v päťke tiež nepresadil, keď v poslednej sekunde mu loptu zblokovali a tá sa len obtrela o pravú tyč. A keď Blecha Marek nepremenil tiež samostatný nájazd (brankár ho pekne vychytal), tak prišiel zákonite v 79. minúte trest. Našej obrane utiekol hosťujúci útočník a chladnokrvne skóroval. Po vyrovnaní hostia ožili a mali ešte dve výborné šance. Náš brankár Vašek obe zneškodnil.
Na druhý týždeň privítame Veľké Leváre.

Jaroslav Prachár

Späť