Ochutnávka závodského vína pre modranský mančaft

03.05.2010 22:50

Modra – Závod 1:6 (1:3)
goly Závod: Giertl 3, Andrla 2, Procháska Ján

Zostava: Vašek – Blecha Marek (Tačár), Uhrinec (Krajčír), Košický, Chvátal – Drahoš, Žák, Procháska Ján, Blecha Roman – Andrla (Šíp), Giertl
Nezasiahli do hry: Šimkovič, Procháska Jozef, Babirát

Do Modry sme si jasne išli pre akékoľvek víťazstvo. Od úvodu sme si vypracovali mierny tlak. V 17. minúte unikol po pravej strane Andrla, keď jeho sólo zakončil strelou do prázdnej brány. O pár minút neskôr dostal Drahoš peknú prihrávku za domácu obranu a v dobrej šanci mieril tesne mimo brány. 31. minúta priniesla gól, po rohovom kope sa lopta dostala k Procháskovi Jánovi, ktorý krížnou strelou upravil na 2:0 pre nás. Po góle prišlo z našej strany mierne uspokojenie a hostia znížili po vyšachovaní našej obrany. O dve minúty neskôr mali na vlas rovnakú akciu opäť domáci, na naše šťastie zostala nevyužitá. V 44. minúte domáci zahrali “malú domov” a z nepriameho kopu, tvrdou strelou zvýšil Giertl na 3:1 pre nás.
Hned po prestávke z priameho kopu preprášil rukavice domácemu brankárovi Košický. Opticky boli domáci lepším tímov. V 55. minúte sa rútil sám na domáceho brankára Drahoš, avšak jeho strela minula bránu len o centimetre. Potom mali veľkú šancu domáci – Vašek vytiahol superzákrok. 71. minúta priniesla gól pre nás, keď po nedorozumení domácej obrany s brankárom Giertl z 25 metrov preloboval všetko čo mu stálo v ceste a topta zapadlo do prázdnej brány. O dve minúty sa úplne sám rútil na brankára Andrla a po vychutnaní brankára zasúval opäť do prázdnej brány. 1:5. V poslednej minúte bol faulovaný Drahoš v pokutovom území a Giertl s prehľadom dosiahol hattrick. 1:6.

Za dobrý výkon treba vyzdvihnúť celé mužstvo. Ďakujeme fanúšikom, že nás prišli podporiť v hojnom počte.

Komentár pripravil Jaroslav prachár.

Komentár použitý z www.myjany.sk

Späť