Kvalitný defenzívny výkon a bojovnosť mužstva priniesli opäť plný bodový zápis

26.04.2011 09:37

Kostolište – Závod 0:1 (0:1)
gól: Andrla
Zostava: Vašek – Košický st., Kováč, Brenkus, Košický ml. – Drahoš, Uhrinec (Chvátal), Procháska Ján, Blecha R., Andrla (Procháska Jozef) – Šíp (Blecha M.)

Zo začiatku sa hral vyrovnaný futbal. V 14. minúte tvrdo vystrelil Šíp, brankár stačil len strelu vyraziť a osamotený Andrla doklepával už do opustenej brány domácich. Andrla mohol skórovať ešte raz, ale keď sa už rútil sám na brankára, tak sa mu v poslednom okamihu zaplietla lopta medzi nohami a domáci obrancovia odvrátili nebezpečenstvo. Domáci mohli vyrovnať po individuálnej akcií útočníka, ale Vašek predviedol svoje kvality. Ku koncu polčasu Kostolište prebralo iniciatívu, ale gólového zápisu sa nedočkali.
V druhom polčase mali domáci 100% príležitosť, ktorá ostala nevyužitá. S blížiacim sa koncom domácim dochádzali sily a prišli naše príležitosti. Najskôr Procháska Jozef nepremenil zamostatný nájazd na domáceho brankára, keď zazvonilo len brvno. Obrovskú príležitosť nepremenil Drahoš a následne tak isto pochodil aj Uhrinec. Víťazstvo sme si už nenechali zobrať. Treba pochváliť striedajúcich hráčov, ktorí po nástupe na ihrisko priniesli veľké oživenie.
Najlepší hráč zápasu bol Kováč, ktorý sa vrátil po zranení.
Komentár pripravil Jaroslav Prachár.

Späť