Druhá prehra v sezóne. Nestačili sme na Pezinok.

28.09.2010 10:23

Baník Pezinok – Závod 2:0 (1:0)
Zostava Závod: Vašek – Blecha M. (Žák), Košický, Kováč, Uhrinec – Andrla (Šíp), Blecha R., Procháska Ján, Chvátal M., Drahoš (Kuník) – Procháska Jozef
Zápas sa hral za veľmi silného vetra a dažďa. Aj napriek tomu diváci videli dobrý duel. Hneď v 5. minúte sa dostal do úniku Andrla. Svoj nájazd nepremenil. V 18. minúte domáci po trme-vrme a strelou z 11. metrov išli do vedenia. Peknú akciu Procháska Ján – Drahoš – Andrla sa gólom neskončila, keď posledne menovaný neprekonal domáceho brankára. Pred koncom polčasu mali domáci dobrú možnosť, ale netrafili odokrytú Vašekovú bránu. Prvý polčas sa hral zväčša v strede poľa.

Druhý polčas začal ako prvý skončil. Zase sa hralo v strede poľa. S pribúdajúcimi minúta sme začali Pezinok tlačiť k jeho bráne. Do úniku sa dostal Procháska Jozef, ale akcia bola skončená jeho rukou. Pred koncom Drahošov center skončil na brvne. Už sme všetky sily vrhli do útoku a domáci mali možnosť na brejky. Prvý brejk skončil na našej konštrukcií. Potom mohol Procháska Jozef vyrovnať, ale z blízka hlavičkoval nad bránu. V 85. minúte vyšiel domácim druhý brejk, keď minuloročný najlepší strelec ligy sa zoči – voči Vašekovi nemýlil. Výsledok sme mohli prikrášliť Procháskom Jozefom, ale je projektyl domáci brankár s námahou chytil.

V Pezinku sme utŕžili druhú jesenú prehru, aj keď musíme povedať, že sme neboli horším mužstvom.

V nedeľu máme hodový zápas s Jakubovom.

Komentár pripravil Jaroslav Prachár.

Späť