Ďalšia prehra a čas na zamyslenie...

14.05.2012 22:03

Závod – Šenkvice 2:4 (1:1)
góly Závod: Majzún, Drahoš
ŽK: Uhrinec , ČK: Šíp
Zostava Závod: Babirát – Majzún, Kováč (Šíp), Uhrinec, Blecha M. – Drahoš, Procháska, Blecha R., Šišolák – Susko, Miženko
Proti Šenkviciam sme nastúpili v okyptenej zostave, keď kvôli zranenia, kartám a chorobám chybali Žák, Brenkus, Andrla, Počas zápasu sa ešte k nim pripojil Kováč. Zápas slabej úrovne sme začali výborne, keď hneď v 1. minúte sme strelili gól Majzúnom, ktorý utiekol po ľavej strane a nedal gólmanovi hostí žiadnu šancu. Už v 4. minúte zahodil tutovku Šišolák a s následného protiútoku hostia vyrovnali na 1:1. Šenkvice mali ešte jednú výbornú príležitosť, ale trafili len bočnú sieť Babirátovej brány. My sme mohli skórovať Procháskom, ktorý šikovne tečoval Majzúnov aut, ale radosti sme sa nedočkali.

Do druhého polčasu sme museli striedať už spomínaného Kováča a začali sme hrať len na troch obrancov. Po hrubej chybe pred našou šesťnástkou sme prehrávali 1:2 – hostia dokonale využili naše zaváhanie. O pár minút zahodili mega šance Procháska so Šípom. Neskôr dostal Šíp červenú kartu a paradoxom bolo, že sme o desiatich súpera zatlačili. Hra z našej strany bola rozháraná a sme kapitulovali po tretíkrát. Ďaľšiu tutovku chytil Babirát a o pár minút neskôr hostia netrafili prázdnu bránu. My sme neskórovali ani z ďaľšej tutovky, ktorú mal Procháska. Tak isto pochodil aj Susko – tiež dve dobré príležitosti nepremenil. Obrovskú chybu v obrane hostia opäť razantne potrestali a zvýšili svoj náskok už pre nás na hrozivých 1:4. V posledných minútach zápasu sme znížili Drahošom, keď prestrelil brankára hostí z ľavej strany.
Po slabom výkone sme prehrali ďaľší zápas.
Komentár pripravil Jaroslav Prachár.

Späť