Zaslúžené domáce víťazstvo proti Grinave

24.08.2010 01:01

Závod – Grinava 2:1 (1:0)
góly Závod: Proháska Ján, Krajčír
 

Zostava: Vašek – Košický, Chvátal L., Kováč, Blecha M. – Chvátal M., Procháska Ján, Žák (Uhrinec), Blecha R., Drahoš (Kuník) – Šíp (Krajčír)

Tento zápas sa dá hodnotiť ako koncert nepremenených šancí z našej strany. Od úvodného hvizdu sme sa pustili do súpera. Prvú obrovskú príležitosť sme mali po chybe domáceho brankára, keď Žák nepremenil ponúknutú šancu. Potom Procháska peknou strelou varoval hostí – trafil len brvno. O pár minút neskôr už mieril presnejšie, k tyči nedal gómanovi hostí šancu – 1:0.

V prvom polčase sa na brankára hostí rútil sám Šíp, potom Chvátal M., Drahoš – šance zostali trestuhodne nevyužité. Hostia mohli vyrovnať po chybe Blechu R., ale Vašek pohotovo chytil.
Druhý polčas sa hra vyrovnala, ale šance prichádzali len na našej strane. Po peknej akcií Chvátal M. trafil len spojnicu. Šíp hlavičkou nebol úspešný, keď po tretíkrát v zápase zazvonilo len brvno. Hostia sa prezentovali peknou rýchlou akciou, s gólovým zakončením. Po vyrovnávajúcom góle sme hru ovládli a prišli ďaľšie šance. Sám na brankára sa rútil Šíp – opäť neúspešne. O minútu neskôr Drahoš netrafil bránu z vnútra šesťnástky. Striedajúci Krajčír po pár minútach sa tiež rútiľ na brankára – neúspešne. Uhrincova výborná strela minula bránu len o milimetre. Vykúpenie prišlo pár minút pred koncom, keď Procháska Ján poslal pekne do šance Krajčíra a ten preloboval hosťujúceho brankára – 2:1.
Diváci videli dobre stretnutie a zaslúžené víťazstvo Závodu.

 

 

 

Komentár pripravil Jaroslav Prachár.

z www.myjany.sk

 


Späť