V Grobe husacinka chutila len čiatočne

29.05.2010 13:24

Slovenský Grob B – Závod 3:3 (2:1)
Góly Závod – Drahoš, Uhrinec, Šíp
Zostava: Vašek – Majzún (Šimkovič), Košický, Uhrinec, Blecha M. – Drahoš, Procháska Ján, Žák, Chvátal – Šíp, Giertl

Nastúpili sme v pozmenenej zostave, ked chýbalo viacej hráčov základnej zostavy. Domáci sa predstavili behavým a kombinačným futbalom.
Prvý mali veľkú šancu domáci, ale Vašek bravúrnym zákrokom vytlačil strelu na roh. My sme mohli streliť gól Šípom, ale pred brankárom sa ukľučkoval. V 12. minúte sme vyhrávali 1:0 – krížnou strelou sa presadil Drahoš. Potom mali dve veľké šance domáci, ale výborné zákroky Drahoša a Chvátala v poslednej chvíly zabránili istému gólu. V 33. minúte sa už domácim podarilo streliť gól. (1:1) V 45. minúte Vašek zbytočne zaváhal a fauloval v šestnástke. Domáci nariadený pokutový kop s prehľadom premenili. (2:1)
Druhý polčas sme začali aktívne. V 53. minúte prišla akcia na jeden dotyk, keď Uhrinec vyrovnal hlavou na 2:2. O desať minút neskôr Giertl vybojoval v strede loptu, prihral Šípovi a ten vedel čo sa patrí. S prehľadom popri brankárovi skóroval. Potom sme sa až príliš stiahli do obrany a domáci dostali krídla. V tomto momente boli lepším mužstvom. 71. minúte vyrovnali na 3:3, keď center z prava hlavou usmernil voľný domáci útočník.
Zápas skončil remízkou. Podľa priebehu sme spokojný s bodom.

Komentár pripravil Jaroslav Prachár

www.myjany.sk

Späť