Slovenský Grob 22.10.2017

25.10.2017 17:00

Do Slovenského Grobu sme vycestovali s odhodlaním bodovať
Zostava: Michálek, Drahoš, Majzún, Brunclík, Slovinský, Kudoláni, Blecha M.(C), Blecha R, Gildein, Sedláček, Procháska ml.,
Náhradníci: Dvořák, Procháska st.; Andrla, Podkovčík
Gól: Kudoláni
OSK Slovenský Grob : ŠK Závod - 2:1

Hodnotenie zápasu strelcom nášho jediného gólu: ,,Do zápasu sme nastúpili s tým, že budeme hrať zo zabezpečenej obrany a čakať na chyby domácich hráčov a na príležitosti k rýchlym protiútokom. Prvých 20 minút sa nám to aj darilo, domáci sa od začiatku zápasu nedokázali dostať do vyloženej šance, napriek ich dobrej kombinačnej hre. Naopak, my sme mali dobrú šancu na vsietenie gólu po centri z ľavej strany, ale domáci brankár dokázal vytlačiť loptu na roh. Domácim sa podarilo otvoriť stav stretnutia gólom z 22. minúty, kedy domáci hráč medzi našimi troma hráčmi dokázal hlavou zakončiť. Vďaka gólu sa domáci upokojili a v podstate ďalší priebeh prvého polčasu kontrolovali.
V druhom polčase sme chceli neinkasovať druhý gól v prvých minútach a trpezlivo čakať na šancu na vyrovnanie. Avšak, po pár minútach druhého polčasu sa domácim podarilo zvýšiť stav stretnutia. Po tomto góle sa domáci upokojili a zvoľnili tempo, vďaka čomu sme sa začali dostávať viac do hry, čo viedlo k zníženiu stavu zápasu, keď som dokázal zúžitkovať center od Mareka Blechu. Po tomto góle sme si vypracovali aj ďalšie nádejné šance na vyrovnanie, ale nedokázali sme ich premeniť, takže sa nám nepodarilo uchmatnúť bod, ktorý sme si bojovným výkonom v oklieštenej zostave určite zaslúžili."

 

Späť