Prvý zápas v Záhorskej víťazne

17.08.2010 13:04

 

Záhorská Ves – Závod 0:1 (0:1)
Gól: Šíp
Zostava Závod: Babirát – Blecha M. (81. Andrla L.), Košický, Žák, Chvátal L. – Drahoš, Procháska Ján, Chvátal M. (72. Kuník), Blecha R. – Šíp (65. Krajčír), Procháska Jozef
Do hry nezasiahli: Brenkus, Brunclík, Vašek

Od konca minulej úspešnej sezóny nastali viaceré zmeny. Museli sme sa rozlúčiť s naším najlepším strelcom Giertlom. Do tímu sme privítali dorastencov – Andrla Lukáš, Chvátal Martin, Bruncík Juraj, Kuník Dalibor.
Prvý zápas vo štvrej lige sa začal rozprávkovo. Už v 2. minúte po chybe domáceho gólmana Šíp rozvlnil sieť domácich. O pár minút neskôr mali obrovskú šancu domáci, ale nás zachránila tyč. Dobrú možnosť nevyužil Procháska Jozef a Blecha Roman. Domáci mali tiež možnosť vyrovnať, ale dobre chytajúci Babirát zatiahol roletu. Aj pred koncom polčasu mali domáci možnosti vyrovnať, ale so šťastím gól nedali.
Druhý polčas Záhorská Ves začala tlakom. Veľký tlak sme úspešne vydržali a prišli aj naše šance. Rozvlniť sieť mohol Blecha Roman, keď s dobrej pozície minul bránu. Pri nás stála šťastena aj druhýkrát, keď nás zahránila zase pravá tyč. Niekoľko príležitostí domácich zneškodnil Babirát. Ku koncu zápasu sme sa spoliehali na brejky, ktoré sme nedokázali využiť, a tak sme si priviezli tri body.
Treba pochváliť našu veľmi disciplínovanú hru.
 

 

 

 

 

Komentár z www.Myjany.sk

Pripravil Jaroslav Prachár

Späť