Prakovce - Závod

09.08.2013 10:16

Prakovce - Závod    0 : 4    (0 : 0)

Góly :    Slovinský, Lopoš, Smrtič, Žák

Závod :    Kovář - A. Šišolák, Matok, Žák, Rob. Blecha, Miženko, P. Šišolák, Rom. Blecha ml., Slovinský, Rom. Blecha st., Balga; Lopoš, Stanek, Smrtič, Šimkovič, Richveis, Čemba P.    

Tréner : M. Krajčír, M. Žák

 

Starí páni Závod sa 27. júla 2013 zúčastnili na oslavách 90. výročia vzniku futbalu v Prakovciach. Pri tejto príležitosti odohrali stretnutie s internacionálmi Prakoviec.

Stretnutie sa nieslo v priateľskej atmosfére a od úvodu diváci videli jeho vyrovnaný priebeh. V prvom polčase si mužstvá nevytvorili čisté gólové šance, aj keď viac snahy o útočný futbal a strelenie gólu bolo na strane hostí. Najväčšiu šancu 1. polčasu spálil po samostatnom sóle Lopoš.

Od úvodu 2. polčasu bolo viac hernej kvality na strane hostí. Najprv svoje šance nezakončili Balga, Richveis a Roman Blecha st., no po ideálnej prihrávke do voľného priestoru už domácemu brankárovi nedal šancu Slovinský - 0 : 1. V tom čase už dominovali na ihrisku hostia a krásnu kombinačnú akciu po ideálnej prihrávke Miženka do prázdnej brány zakončil Lopoš - 0 : 2. Domáci sa snažili, ale nastrelili len tyč Kovářovej brány. Desať minút pred koncom Slovinský natiahol domáceho brankára, ktorý strelu z priameho kopu s námahou vyrazil na roh. O dve minúty však bol domáci brankár krátky na priamy kop "nestarnúceho" Smrtiča - 0 : 3. V závere zápasu ešte ideálne z diaľky napriahol Žák - 0 : 4.

Späť