Kuchyňa - Závod

17.04.2013 09:49

Kuchyňa - Závod     2 : 3 (1 : 2)

Góly : Babirát, Slovinský 11 m, Lopoš

 

Závod :     Kovář - M. Šišolák, Slovinký, M. Drahoš, Bukovčák, Čemba, Kozárek, Stanek, Miženko, R. Blecha st., Lopoš; Štetina, R. Blecha ml., Rob. Blecha, Smrtič, Balga, T. Drahoš, Mikulič, Babirát, Adamy, Richveis, Šimkovič

 

V nedeľu 14. apríla 2013 Starí páni Závod nastúpili na prvý zápas v Kuchyni proti domácim starým pánom.

Stretnutie sa odohralo na ťažkom teréne, čo poznačilo jeho kvalitu. Na oboch mužstvách bolo vidieť úvod sezóny. Do vedenia išli domáci, ktorý využili zaváhanie obrany. Závod kontroval samostatným nájazdom Lopoša, ktorý zostal nevyužitý. Ako sa má nájazd na brankára zakončiť predviedol z postu predstopéra Babirát, ktorý svoje sólo zakončil kľučkou na brankára a vyrovnal na 1 : 1. V tomto čase hostia prevzali incíciatívu. V závere polčasu snaha hostí bola korunovaná ďalším gólom. Slovinského po vniknutí do pokutového územia nedovolene zastavil obranca a sám faulovaný úspešne premenil 1 : 2.

V duhom polčase mali hostia pokračovali v trende zo záveru prvého polčasu, vypracovali si ďalšie šance (Lopoš, Stanek, Čemba), ktoré žiaľ ostali nevyužité. Za nevyužité šance prišiel trest, keď domáci využili zlý odkop brankára Kovářa a pohotovo vyrovnali. Po vyrovnávajúcom góle sa obe mužstvá snažili strhnúť víťatsvo na svoju stranu. Rozhodnutie prišlo 5 minút pred koncom stretnutia, Slovinský vybojoval loptu v strede ihrika prihral Babirátovi, ktorý predviedol ďalšie sólo, nezištne prihral Lopošovi a ten do prázdnej rozhodol o víťazstve Starých pánov Závod.

Späť