Závod - Kostolište

02.06.2013 20:15

Závod - Kostolište    6 : 3        (4 : 2)

 

Góly :         Slovinský 2, Miženko, Blecha 11 m, Chudej, Čemba

Závod :     Spusta - Adamy, Drahoš, Prachár, Bukovčák, Šimkovič, Slovinský, Miženko, Šišolák, Nič, Lopoš, Blecha, Smrtič, Čemba, Kovář, Chudej,

Rozhodoval : Babirát

 

V nedeľu 2. júna 2013 privítali závodskí starí páni súpera z Kostolišťa.

Na výborne pripravenom trávniku, za ideálneho počasia o výsledku stretnutia rozhodla úvodná tridsať minútovka, v ktorej domáci dokonale zaskočili hostí aktívnou hrou. Svoju aktivitu domáci dokázali prejaviť aj strelecky. Úvodný gól stretnutia strelil Miženko, ďalšie dva góly strelil Slovinský. Až potom za stavu 3 : 0 sa dočkali aj hostia, ktorí po dvoch nedorozumeniach v obrane domácich skorigovali výsledok stretnutia na 3 : 2. Na polčasových 4 : 2 upravil v závere 1. polčasu z pokutového kopu Blecha. Ďalšie šance na oboch stranách zostali nevyužité.

V druhom polčase kvalita hry upadla. Hostia sa snažili dotiahnuť náskok domácich, tí naopak hrozili do otvorenej obrany hostí. Skóre sa však menilo až v závere stretnutia, keď najprv Chudej zvýšil na 5 : 2 pre domácich. Hostia výsledok skorigovali po prísnom pokutovom kope a v závere Čemba uzavrel skóre na konečných 6 : 3. V druhom polčase podržal domácich pri niekoľkých šanciach hostí Spusta. Domáci okrem ďalších šancí tri krát trafili konštrukciu brány Prachárom, Chudejom a Slovinským.

Späť