Starí páni víťazne na turnaji v Rabensburgu

29.07.2012 13:33

 

Starí páni víťazne na turnaji v Rabensburgu

29.07.2012 18:11

V piatok 27. júla 2012 sa hráči Starí páni Závod zúčastnili na turnaji v Rakúskom Rabensburgu.

Turnaj sa uskutočnil za účasti troch mužstiev ESV Rabenburg, SV Ebenthal a Starých pánov Závod.

V prvom zápase turnaja sa stretli rakúske mužstvá ESV Rabensburg a SV Ebenthal. Uspešnejší boli domáci, ktorí zvíťazili 2:1.

V druhom stretnutí nastúpili Starí páni Závod proti domácemu družstvu ESV Rabensburg, nad ktorým zvíťazili v pomere 5:1, po polčase 1:1. Za Závod boli v tomto stretnutí úspešní Lopoš a Slovinský po 2 góly a Blecha Roman st.. V prvom polčase bola hra vyrovnaná, útoky sa striedali na oboch stranách, ale v druhom polčase už dominovali na ihrisku hráči Závodu, ktorí využívali otvorenú obranu domácich na rýchle protiútoky, pričom ďalšie obrovské šance ostali nevyužité.

V treľom stretnutí turnaja nastúpili hráči Závodu proti mužstvu SV Ebenthal, ktoré nastúpilo s cieľom neinkasovať a tomu podriadilo celú taktiku. Počas celého zápasu bolo mužstvo Ebenthalu pod tlakom, ale hráči Závodu nedokázali z prevahy a vytvorených šancí vyťažiť žiaden gól. Podarilo sa im to až 5 minút pred koncom, keď sa presadil Lopoš.

Hráči Závodu tak mohli oslavovať víťazstvo na celom turnaji.

Zostava Starí páni Závod : Krajčír - Studenič, Prachár, Drahoš, Šimkovič, Miženko, Pa. Šišolák, Slovinský, Rob. Blecha, Rom. Blecha st., Lopoš, Šišolák A., Kovář, Sekáč

 

Späť